ОБЯВИ ЗА РАБОТА    БГ КНИГИ
Тристаен апартамент под наем в Стара Загора - 83 кв. м., 3 стаи и отделна кухня, баня и отделно тоалетна, след основен ремонт, напълно обзаведен

83 кв. м., 3 стаи и отделна кухня, баня и отделно тоалетна, след основен ремонт, напълно обзаведен

Публикувана на: 08.03.2020

ОБЯВАТА Е НЕАКТИВНА

Град : Стара Загора
Лице за контакти : Захари Юруков
Тел : 0883322460
Наем : 500 лева

Дава се дългосрочно под наем напълно обзаведен с мебели и електроуреди, с грижа и любов към първите си наематели, след цялостен и основен ремонт, апартамент 83 кв. м., на бул. Руски до Военен Клуб и парк "Аязмото", в поддържана тухлена сграда, строителство 1972 г., на непоследен ет. 6 от 7, асансьор, три стаи и отделна кухня, баня и отделно тоалетна, остъклена тераса, паркинг зад блока.
Търсят се съвестни и отговорни хора, с чисто криминално минало и професия, осигуряваща им стабилни и поне средни доходи. Да пазят и да се грижат за жилището и да спазват реда и тишината в блока, без да влизат в конфликти със съседите. Да плащат редовно и навреме наема и битовите си сметки, както и таксата за поддръжка на входа. С цел съхранение на обзавеждането се допускат единствено домашни любимци в собствени клетки и аквариуми/терариуми. Не се допускат кучета и/или котки.
Апартаментът се намира на две пресечки от IV ОУ "Кирил Христов" и Природо-Математическа Гимназия "Гео Милев", близо до детска градина и пешеходна зона, парк "Аязмото", на метри от спирка на тролейбус 2, до денонощен магазин, офис на "Easy Pay", пицария, на две пресечки от магазин CBS, Детска Поликлиника, аптеки и медицински кабинети. Разположението е изток-запад-север, с прекрасна, директна гледка към парк "Аязмото".
Всички стаи са с PVC дограма на прозорците и стъклопакети "Четири сезона", както и вътрешни алуминиеви щори. Поне един от прозорците във всяка стая е оборудван с мрежа против комари и се отваря освен хоризонтално и вертикално. Външните стени са топлоизолирани отвътре със стиропор. Отоплението е на ток - с конвекторни печки. Настилката в стаите е ламиниран паркет, а в коридорите, терасата, банята и тоалетната - фаянс. Масивна метална входна врата на апартамента. Дървени вътрешни врати с възможност за заключване. Заключващ се жилищен вход с код и домофонна система с отделен звънец и дистанционно отключване. Електрически звънец на входната врата тип камбанка. Електрическо табло с полуавтоматични бушони.
Всички стаи и коридорите разполагат с противопожарна, димна сигнализация, както и с автоматични аерозолни освежители и ароматизатори на въздуха. На стойка на стената на килера е закачен прахов пожарогасител. Цялото осветление се състои от светодиодни, енергоспестяващи крушки. На поне две стени във всяка стая има поне един двоен контакт, като в кухнята някои са тройни.
Веднага след входната врата в ляво има малко, осветено коридорче към тоалетната и банята, които са отделени една от друга. Тоалетната е с казанче и разполага с електрическа вентилация. В банята има 80 л. бойлер, мивка, две душ слушалки - стационарна и подвижна, етажерка, огледало, шкаф, закачалка, кош за мръсно пране, електрическа печка за баня над вратата, двустранно осветление, прозорец с матирано стъкло, който гледа на запад. Стените са облицовани с тапети за баня. Блокът не разполага с хидрофор, но водното налягане е нормално - при нормално водоподаване, с което рядко има проблеми.
Право напред от входната врата се простира дълъг коридор, който завършва до вратата на хола и завива под 90 градуса наляво - за да достигне до втората спалня, килера и кухнята. По лявата дължина на дългия коридор има голям вграден гардероб с две отделения - със закачалки на долното и рафтове на горното ниво. По дясната му дължина са разположени домофонната слушалка, постелка за обувки, дървено, облицовано с кожа шкафче за обувки, над което има стенна закачалка за дрехи, до тях - скрин с 3 чекмеджета и огледало над него, закрепено за стената. В средата на тавана е осветлението, което може да бъде превключвано от двата края на коридора. Късото разклонение на коридора е отделно осветено. Налични са стари черги и пътеки, които са преминали химическо чистене.
Над вратата към хола има голям часовник с махало. Холът е преходен към основната спалня и към терасата. Прозорците са на север и гледат към парк "Аязмото", а под тях е конвекторната печка. По лявата му стена е разположена огромна секция със 7 шкафа, голяма и малка витрина, и пространство за телевизор, в което има телевизор с приемник за ефирна цифрова телевизия. Веднага след секцията е вратата към терасата, над която има допълнителен отваряем прозорец. Вдясно от вратата между хола и коридора е разположено бюро с шкафче и чекмедже, както и тапициран, въртящ се офисен стол с колелца и облегалки за ръцете. До тях има охлаждащ вентилатор с различни степени. След тях, на дясната стена е разположена вратата към основната спалня. След нея и до прозорците има голям разтегаем диван, стъклена маса с етажерка, два единични фотьойла и две единични табуретки. Осветлението е с 3 енергоспестяващи крушки.
Терасата е остъклена от всички страни с PVC дограма и единични стъкла, с отваряеми прозорци. От тавана се спуска подвижен простир за сушене на пране. Разполага с осветление и отходен канал за вода. Ориентирана е на север и на запад. Стената ѝ граничи с втората спалня.
Прозорците на основната спалня гледат на изток - към паркинга, а под тях е разположена конвекторна печка. По лявата, северна стена е разположен голям гардероб с 2 долни и 3 горни отделения - със закачалки на долните и рафтове на горните отделения. В десния му край има скрин с шкафче и две чекмеджета, между което и едното горно отделение на гардероба има голямо огледало и още един рафт. В центъра на стаята и до дясната, южна стена, граничеща със съседния апартамент, е разположено голямо, двойно легло, с цял, едностранен матрак. От двете му страни има два нощни скрина с шкафче и чекмедже. Налична е маса за гладене и парна ютия. Осигурени са стари, но запазени и изпрани чаршафи и калъфки, както и няколко юргана и одеяла, които са преминали химическо чистене.
Ако се върнем в хола и излезем от него към коридора, входната врата ще е срещу нас. Обръщайки се на 90 градуса надясно, заставаме точно срещу кухнята. В ляво е килера, в който има рафтове, под които е автоматичната, програмируема перална машина. На лявата му стена е закачен пожарогасителя. Тук се съхранява прахосмукачката, както и легените и моповете за почистване на пода. Има голям, 50-литров кош за боклук. Тук са двата резервни и/или допълнителни подвижни радиатора, с някой от които при нужда може да се отоплява кухнята, или някое друго помещение - по каквато и да е причина.
В дясно от вратата на кухнята и точно срещу вратата на килера е втората спалня. Право напред има две ъглови единични легла с матраци, разположени по дължината на двете стени, между които в ъгъла на стаята има ракла за дрехи, върху която е поставена нощна лампа. До стената към кухнята има гардероб с две отделения - лявото е с рафтове, а дясното - със закачалки. Между него и прозорците има секция с рафтове - отгоре, витрина и два шкафа с рафтове - отдолу. Прозорците са ориентирани на запад - към бул. Руски, а под тях има конвекторна печка. В центъра на стаята, до двете легла има маса с две дървени, тапицирани с кожа табуретки. До северната стена към терасата и под прозорците е разположено бюро с шкафче и чекмедже, както и тапициран, въртящ се офисен стол с колелца и облегалки за ръцете.
В кухнята, под прозорците и до стената към втората спалня е разположен дървен, тапициран с кожа ъглов диван със складови отделения под седалките, заедно с разтегаема кухненска маса и два стола. Прозорците са ориентирани на запад - към бул. Руски. В средата на лявата стена (към банята) е разположена мивка с дървен плот с 2 шкафчета с рафтове и чекмедже под него. От лявата ѝ страна е готварската печка - фурна и 4 индукционни котлона, над която има въздушен аспиратор. От дясната ѝ страна е разположен хладилник с отделна камера. Върху него е поставена кутия за хляб, както и електрическа кана за вода. Над тях, на две нива по цялата стена са разположени 6 шкафчета с рафтове и дълга витрина с рафт и огледало. Върху плота на мивката, отляво има микровълнова печка, а отдясно - поставка за сушене на чинии, чаши и прибори. Наличен е напълно разглобяем и лесен за почистване 3-литров фритюрник, както и парти-грил за горно или долно препичане. Кухнята е оборудвана още и със съдове и прибори за хранене, чаши за кафе и студени напитки, съдове и прибори за готвене - тава, тиган, малка и голяма тенджера, оливерник, ножове, тирбушон, ренде, фуния, стойка за кухненска хартия.





   Други оферти за Тристаен апартамент под наем в Стара Загора »
   Други оферти за апартаменти под наем в Стара Загора »
   Други оферти за апартаменти под наем в България »




Видео представяне



Други оферти за Тристаен апартамент под наем в Стара Загора
   Необзаведен голям апартамент 3+б под Аязмото, ул.Методи Кусев
   Давам под наем апартамент 100 кв.м.
   Апартамент под наем в центъра на Стара Загора. 380 лв.
   Дава се под наем 3 стаен апартамент Парк Мол Стара Загора
   Апартамент под наем
   тристаен обзаведен дългосрочно
   Апартамент под наем център
   Апартамент под наем в района на 6-то ОУ
    Обзаведен 3-ен апартамент
   тристаен апартамент в кв. Железник - център
   ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ С 2 СПАЛНИ,ШИРОК ЦЕНТЪР
   Обзаведен 3 стаен апартамент над Операта по ул. Методи Кусев
   3+б,НС над ул.Боруйград,лукс обзаведен
   ЧАСТНО ЛИЦЕ ДАВА ПОД НАЕМ ОБЗАВЕДЕН С ДВЕ СПАЛНИ,В ШИРОК ЦЕНТЪР
   Давам под наем 3-ен апартамент
   Тристаен ,обзаведен, север-юг, Стара Загора
   2+кухня,к-с ЕЗЕРОТО,полуобзаведен







« назад





Copyright © 2011 apartamentinaem.com Търсене    За контакти    Условия за ползване разработен от: Inet-Partner.com
RSS - Последни обяви за апартаменти под наем